Sedan jag var 14 år har jag tränat kampsport och det kommer jag fortsätta med så länge kroppen tillåter. Har pysslat med andra idrotter och senaste åren mest cykel i olika former. Men en idrott som jag ALDRIG skulle börja med var golf. Men som sagt jag kan ändra mig….. Den absolut största anledningen är att min lillebror sedan några år är golfare och jag ville ha en idrott att göra tillsammans med honom. Han har testat både kampsport och cykel och har jag samma uthållighet i golfen som han haft med ovan nämnda idrotter så blir det inte en lång golfkarriär för mig 😉 Men jag har spelat några rundor nu och är nyfiken på sporten och vill lära mej så jag vet att min uthållighet är större än min älskade lillebrors 😛
Det som gjort att jag inte vågat börja golfa är b.la att flera sagt att antigen spelar du några rundor per år eller så fastnar du och spelar hela tiden. Tiden kommer utvisa vilken golfare jag blir. Men kul är det och man får ju frisk luft och träffa massa trevliga människor.
Jag inledde ett samarbete med Nybro GK i våras och har haft 2 event på golfbanan, dels en tävling under deras tävlingsvecka och firmans 65 års fest på golfkrogen. Extremt hjälpsamma och trevliga människor där vilket åxå har bidragit. Idag har jag spelat min 4:e runda på Binga som är öppen även om det idag var lite snö på greenerna så vi började med en kopp kaffe 😉
Gick så där jag tar med mej 2 fina inspel med min wedge. Samt en riktigt bra putt.

Snöboll

AnteAdopterad
Solskensgolfaren

0Shares

Lämna ett svar