då var vi på plats i paradiset igen, denna gång dock inte i Rio utan 19 mil därifrån i en semesterort som heter Buzios eller den heter något mycket längre men alla säger just så.

Flyget hit gick lugnt och stilla så de 11 timmarna fördrevs mest med film varvat med sömn. När vi väl landat och fått våra väskor så väntade vår chaufför som skulle ta os till huset, han lyckades med att få de 19 milen att ta 3,5 timmar vet inte riktigt hur men vi kom fram iaf.

huset är toppenfint och vi har egen pool som ansluter till ett utekök med stor grill så här kommer det att förtäras en del oxfilé, det var meningen att vi skulle haft tre sovstugor som vätter mot ett gemensamt vardagsrum som ligger ”ute” nu har de fått för sig att jag bara bokt 4 vuxna och 2 barn men det skall vi reda ut någon dag just nu funkar det fint och första natten sov vi som stockar.

just i ligger de andra i eller runt poolen och jag har kidnappat Jens dator då jag inte kan använda USB dongeln som är våran enda internetuppkoppling med min padda. men det funkar så här åxå bara det att jag k0mmer nog inte blogga varje dag.

IMG_0187

olga chillar i poolen

olga chillar i poolen

vackewrt

vackewrt

 

 

18Shares

Lämna ett svar