uppe med tuppen, ja eller iaf kl 07:30

Idag var den stora begivenheten att flyga över Rio men en kille som vi träffat på BJJ träningen. Vi skulle ta en buss till en stor basstation och han skulle möta oss där vid 9 tiden. Vi tog en taxi då vi inte ville bli sena. Kostade 50 real att åka dit ca 200 kr, bussen hem kostade 16kr/pers. Alexander möter oss och kör oss sista biten till flygklubben och dess flygplats, konstaterar ganska snabbt att det inte är det senaste av plan vi skall upp i men men vad göra det är bara att gilla läget. Planet görs i ordning och kollas innan vi sätter oss i denna lilla 4 sittsiga kärra för take of.

20120318-185242.jpg
Piloten kollar planet
Jag har ju alltid sagt att små flygplan är inge för mig. Hat trott att det var extrem skumpigt å obekvämt men detta var precis tvärt om mjukt p fint gled vi upp och så fortsatte det hela flygningen.
Fick se Rio i ett helt nytt perspektiv var fantastiskt coolt att se staden från skyn.

20120318-185337.jpg
Aprador, mellan Ipanema och Copacabana
Tyvärr så hade vi inge riktigt vädret med oss så det var molnigt vilket gjorde att vi inte kunde se jesus statyn. Men annars fick man se denna enorma stad. Å alla de fantastiskt fina stränderna.

20120318-185754.jpg
En favela

20120318-190057.jpg
På väg ner
När vi skumpat hem på bussen gick vi en snabbis på hippiemarknaden för att sen käka lunch på eclipse. Blev inget strandhäng i dag dels på grund av vädret och sen var vi alla lite trötta. Så jag tog en siesta å kollade på lite film. Nu i kväll skall Jens och jag ut på byn å drälla en stund, Zige skall vara hemma och prata med flickvännen på skype (hon fyller år)

Känns sjukt att det bara är tre dagar kvar här nu sen har en månad gått, kommer som vanligt sakna detta paradis när jag reser hem, men nu är saknaden av mina älskade och fantastiska vänner hemma i Sverige åxå ganska påtaglig så av den anledningen skall det bli kul att resa hem.

Valeu

18/3 Emil Gustafsson
0Shares

Lämna ett svar