försök inte köra fult mot mig och tro att jag inte svarar med samma mynt

På kvällens jujutsu pass som Cafe höll i var det mycket sparring och 10 min byten, en del killar körde sin ju-jutsu med dräkt och en del körde utan, här tränar man BJJ både med och utan kimono.
20120309-232302.jpg
värmer upp lite
Jag fick möta ett blåbälte som verkade juste men han körde på hårt som fan direkt och gick ganska snabbt på en strypning men då han hade ena armen över min käke och inte över halsen så tänkte jag bara tryck du det gör bara ont men stryper gör det icke, så efter nån min börjar han helt sonika vrida på hela mitt huvud och när det tillslut knakade i nacken då klappade jag.
20120309-232235.jpg
god training..så fan heller
Då kände jag att nu jäklar skall du få ont idiot. Så jag gick snabbt in på en liknande strypning där jag medvetet satta min ena underarm rakt över hans käke, sen tog jag i för hela svea rike, av hans ansiktsuttryck att döma gjorde det ont, efter lite positionsbrottning så kom vi upp stående, han trycker in mig mot väggen och jag kan koppla de grepp jag vill ha, han har dessutom greppat mitt ena ben så han känner sig nog ganska säker på att ta ner mig, men så fan heller tänker jag..har ju ändå några år av stående jujutsu i bagaget så ett tu tre så drog jag på en uchi mata makikomi så det ekade i lokalen, och jag landade bekvämt i hans bröstkorg. Sen fortsatte positionsbytandet till matchen var slut, uttryckte mitt missnöja genom att bara klatcha hans handflata inget mer. Normalt sett tackar man sin motståndare och visar uppskattning för en bra träning. Efter passet så snackade Zige & Jens med grabbarna om helgens tävling och vägde sig samt lämnade lite uppgifter, de åker upp redan i morgon och bor en natt på ett av Cafes föräldrars hotell, jag var i valet och kvalet hur jag skulle göra men har bestämt mig för att stanna hemma, kan inte tillföra något på plats ändå, så jag tar två chilldagar på copacabana beach med min bok och några kalla. Det är för övrigt vad jag gjort största delen av dagen med, jens och zige knallade bort för att fixa paragliding och klippning, men jag satt på stranden till solen gick ner..helt underbart och avkopplande.

20120309-232826.jpg
hemkommen från träningen

20120309-232433.jpg
vacker måne i kväll
Efter duschen så gick vi till den Cindicapo da chopp som ligger typ 100 meter hemifrån, käkade en god köttbit å två öl till det, kände att jag ville lyxa så jag avslutade med en bananasplit..mumms

Gick en sväng på nattmarkanden, köpte mig en caipirinha maker som jag hoppas håller hemma, men Zige har en liknande å den har hållt.

Nu känner min sargade gamla kropp att den vill sova så det är väl lika bra att lyda

valeu

9/3 Emil Gustafsson

Zige
Jens

1Shares

Lämna ett svar