Emil Gustafssons #rio12 Den stors avresedagen

Lite nojig för att jag glömt packa saker kollar listan gång på gång men allt är med. Tycker att väskorna är så lätta,det kan ju vara så att jag lärt mig genom åren vad som behövs och inte.
När jag kollat av att casa abborren va låst klart för min frånvaro åkte jag till Zige för att plocka upp honom och Jens, sen till Martin för att lämna av min lilla gris som ska bo där.
Resan började kl 10 på tisdag morgonen och i skrivande stund sitter vi med en tim flugtid kvar innan vi är framme i Cidade Maravilhosa.
Martin körde oss till Malmö central och därefter tog vi tåget över till Kastrup för några tim väntan på att flighten till Lissabon skulle gå. En lugn å behaglig resa som efter 3,5 tim gav oss lite mer väntetid. Den utnyttjades till att dricka lite öl och snacka skit. När det var dax för bording mot Rio så får vi höra att någon i flight crew var sjuk så vi fick vänta lite men en halvtimma försenat var vi där vi är nu, i luften å på väg. Det är så oerhört skönt att äntligen vara på väg.

Framme fått första lght som kanske blir den vi ska ha hela tiden… Verkar lite snurrigt men med denna utsikten är det rätt ok

20120222-134015.jpg

22/2 2012

Emil Gustafsson

Här kan du läsa Ziges blogg Zige

Här kan du läsa Jens blogg Jens

1Shares

Lämna ett svar