KALMAR FF

Nu har jag gråtit som ett barn igen eller faktiskt som en hyfsat vuxen man, för även män kan gråta och visa sina känslor! Igår avtackades två stora personer från Kalmar FF  Henrik Rydström som varit klubben trogen i 21! säsonger, en spelare som det alltid finns åsikter runt och som lyft hela laget genom att vara just sej själv och stå för sina åsikter, långt ifrån en den bästa spelare Kalmar haft men med ett hjärta så stort att det räcker till en hel stad!
Nanne Bergstrand som varit klubbens tränare i 13 år de senaste 10 i ett sträck. En man med en fotbollsfilosofi som inte många förstår men som med tålamod och ett enormt kunnande har lotsat bönderna från Kalmar till att vara ett topplag i Allsvenskan, sedan återkomsten 2004 har Kalmar varit topp 5 sju gånger!! men höjdpunkten 2008 där vi äntligen fick fira ett SM guld att stå på ett kyligt Örjansvall och sjunga med alla röda bröder & systrar var något helt fantastiskt.

Hur blev jag ett Kalmar FF fan?

Jag hängde med till Fredriksskans efter mycket stora protester för att kolla på en KalmarFF match under säsongen 2005, en på den tiden mycket god vän hade tjatat & tjatat att jag måste följa med, det tog 2 matcher i klacken som på den tiden hete Konkelberrys sen var jag fast och har inte missat många matcher. Kärleken till laget har växt under åren och nu är den mycket stor, mina vänner kan intyga att jag verkligen brinner för KFF och bor man i Nybro där man måste hålla på det lokal hockeylaget så är det ibland en kamp…
Sedan 2007 är jag sponsor genom mitt företag Städ & Fönsterservice och jag missar mycket sällan en hemmamatch, även en del bortamatcher besöks varje år samt massa trevliga tillställningar som föreningen gör för oss sponsorer.

Här kan Du se avtackningen av Nanne & Henke på Kalmar FFs webb-tv 

När jag skriver detta inlägg går denna låt om och om igen och det är en kamp mot att inte gråta ännu mer.

tack rydström

 

0Shares

Lämna ett svar