En ide som föddes i på VM 2015 Bangkok när jag och Micke satt och snackade en kväll över en öl och summerade en tävlingsdag . Ska vi inte göra ett VM igen. Vi var ju båda involverade i VM 2008 och har fått mycket bra respons på detta mästerskap, även junior EM i Lund fick ett bra gensvar av deltagarna.
Nu är det klart efter många turer och ett antal möten har vi äntligen fått beslut på att vi får arrangera Jujutsu VM 2018. Det känns fantastisk skönt och lättande att det är i hamn så vi kan börja göra saker på riktigt. Alla kontrakt som ska skrivas och förberedelser som ska göras det kräver tid och därför har vi försökt att få fram ett säkert besked sedan i januari. Som svensk vill man ha ett kontrakt innan man börjar jobba med en sak som man inte är säker på blir av. Nu vet vi,NU KÖR VI!!
Jag vill tacka alla som med och hjälpt till på resans gång under ansökningsprocessen. Det har varit mycket jobb och nu fortsätter vi med arbetet för att göra ett fantastiskt mästerskap som folk ska komma ihåg länge.

Tack för alla glada tillrop som redan har kommit till oss. Ert stöd och värme ger oss energi att jobba ännu hårdare.

#WCJJ18SWE

0Shares

Lämna ett svar