idag flöt trafiken som den skall och det tog 10 min med taxin till träningen

Väl framme så är det bara att knata genom grinden och bort till dojon, det var stängt och låst, fan tänkte jag blir det inget idag, men så i nästa andetag tänkte jag det är ju Brasilien chilla lite nu Gustafsson. Mycket riktigt tjugo i sju kom Filipe och körde igång ett kul pass. Körde mycket tekniker från halvguard, nyttigt och lärorikt. Han berättade att det var nu i helgen det var mästerskapet de skulle tävla på ( vi hade fattat att det var näst helg) Filipe hade vunnit men även några killar till från klubben, fick inte riktigt klara om det var riomästerskapen eller något annat.

Sparrade tre byten och det gick bra i alla tre, körde mot en rätt ny kille i ena bytet och då körde ja som vi gör hemma i Nybro på NKC, när vi kör BJJ, man släpper lägen till de som kan mindre men de har en helt annan instälning till sin jiu-jitsu här mot hemma, är inte övertygad om att det är en filosofi som hålle om man vill bygga en klubb med många medlemmar men de som tränar kvar blir förbannat bra!

Annars har det varit en dag som så månaga andra, Copacabana stranden och en kall öl med en ny bok, el chocko har redan kommit halvvägs i den, sjukt bra.
Dax att laga lite käk till oss, blir ris och entrecote med madeirasås.

Valeu

5/3 Emil Gustafsson

Jens
Zige

1Shares

Lämna ett svar