Haft problem med min nacke sen vi kom ner

och de senaste två dagarna har detta resulterat i huvudvärk och det känns som jag har en skruvmejsel i nacken , en ganska kass känsla helt enkelt.
Detta gjorde att jag hoppade träningen i kväll och låg hemma å kollade på film å kände mej allmänt EMO. Som grädde på moset så gick vårt internet ner i eftermiddag så jag kunde ju inte fördriva tiden med att chatta med er där hemma som jag saknar. Kan ju kännas fånigt att sitta här på Copacabana å gnälla över triviala ting men känslorna har man ju alltid med sig oavsett var man befinner sig.
Hade en jäkligt skön stund på stranden idag gick ner först å hem sist, läste å solade i fem timmar skön avkoppling. Strandförsäljarna är mycket softare här än på Ipanema där de skriker mkt mer här låter de en vara om de märker att man inte är intresserad. Zige skulle gå och ta ut pengar å Jens skulle till posten, när de gick frågade jag hur lång tid det skulle ta 30 min fick jag till svar jag låg kvar drygt en timma för jag tänkta att de tar säkert det, och så rätt ja fick när jag väntat en kvart hemma så dök de små grisarna upp. Gick ju ingen nöd på mig där ja satt.
20120306-214530.jpg
Bad
20120306-214712.jpg
Jens & Jag
20120306-214827.jpg
Halvmetersvågor och jens försvann
20120306-214947.jpg
Retas med tjockisen bara…

20120306-231315.jpg
Zige har myggbett Jens hjälper till med salvan

I kväll kom även en hjälpsam kvinna och förklarade hur tvättmaskinen daterad 1925 funkade, så nu kan vi tvätta.

Det verkar som det blir friterat fett med slaktavfall till middag i kväll KFC, men va fan de va typ 10 år sen så man får väl testa igen.

GRATTIS till Nicke Ingholt på födelsedagen

Valeu

6/3Emil Gustafsson

Jens
Zige

1Shares

Lämna ett svar