har åkt på en förkylning

det finns ju roligare saker än att vara förkyld, sa de innan jag åkte hit att -jag har inte varit sjuk på länge, å vill fan inte bli det i rio. Fuck Murphys! Har mest tagit det lugnt och sovit idag, var nere en sväng på hippiemarknaden och kollade den är exakt som den alltid varit. Hittade ett cool halsband som jag ska köpa, gissa var det var för motiv… Just det dödskalle och ett kort \^^/ . Passade på att besöka ett apoket, gjorde det internationella tecknet för nässpray, vad fick jag!? JO saltlösning på vanlig pipflaska, men va fan det funkar det med

20120226-193431.jpg
Fina tavlor på hippeimarknaden

Käkade första acain idag, satan så söt men gott ändå 🙂 Jens var lite skeptisk till detta påfund och nöjde sig med halva sin. Vi gick även förbi på barao da torre och kollade på den nya tunnelbanestationen, fan viken uppryckning mot innan. Smet in på ICA å köpte en balja glass på vägen hem för det får man äta när man e sjuk….

20120226-193308.jpg
zige & jens äter acai

Sov bort hela eftermiddagen och nu i kväll slängde jag ihop en pasta med ädelostsås och oxfile. Det gick ner.

20120226-193530.jpg
Skyltningen på väg ner i affären

20120226-193652.jpg
”ICAkort” erbjudande på smirnoff, bra skit visas tom med serveringsförslag

Nu ska jag ta och lägga mig snart och hoppas att jag svettas ut skiten till i mon.

Tcahu

26/2 Emil Gustafsson

Jens

Zige

0Shares

Lämna ett svar