Joggade idag

Copacabana som kulis oxh Svedish House Maffia i lurarna 26grader luften och en lätt bris då kan tom. en tjockis som jag tycka att det är ganska behagligt med en liten tur.

Annars var det en dag som inte stack ut så mycket, ganska lugn morgon eftersom mina resekamrater var lite slitna efter en blöt kväll igår. Jag drack mitt kaffe och njöt av den magnifika utsikten.Fram åt tvåtiden så skrev jag en lapp till Jenz ” gone fishing” se dro Zige å jag över gatan å la oss å sov en stund på Copacabana Beach, Zige valde att köra utan solskydd å utan parasoll jag kör spf 50 och parasoll. Han ligga en stund sen kom Fernanda (eller som vi nu kallar henne Tess) fram och snackade med Zige i språkförbistringen frågade han mej vad hon sa, och ja förklarade vänligt att ja fattar lika mycket som du. Zige laddar då från tårna och klämmer i med ett go AWAY!!! Hon sa adeus oh gick ….WIN!!

Väl hemma han vi precis duscha sen var det dax för Melodifestivalen och rödvin i kaffemugga av glas, tack SVT för livestreeming på nätet, Jens och jag kollade och hade som sig bör kommentarer (vilket ytterts få av er som läser bloggen har) om det mesta. Den största skandalen var att antikföremålen SkatteLotta och SmörKrille gick vidare och inte Hovmantorps stolthet Charlotte Perelli. Aja svenska folket röstade ju vidare Ranelid sopan så jag blir inge förvånad, glädjande var iaf att Håkan sämst i världen Hellström (eller om det var en kopia) inte gick vidare!

Efter mello drog vi till Sindicato da chop eller som den kommit att kallas bögbaren (om jag minns rätt för att det var svårt att seja namnet och den låg granne med ett gay hak) där blev det file mignon å några kalla, de minns att vi vill ha in en hink med öl… Bra!! Nu har vi vandrat hem till lght alla litd sega så det blir nog att vi kollar på film å somnar snart, I i i I mon e de hippie marknad

20120225-224409.jpg
Ett morgondisigt Copacabana

Jens

Zige

25/2 Emil Gustafsson

Kommentera gärna!! Klicka på ”Continue Reading” och lämna ett avtryck! TACK!!!

20120225-224615.jpg

1Shares

Lämna ett svar