frasen som man börjar varje jujutsusparringbyte med

Vi har inte kommit iväg på några morgonträningar än så dagen har varit som så många andra, en lugn stund på morgonen med en kopp kaffe och den fantastiska utsikten över Copacabana, sen frukost när de andra två grisarna vaknat. Sen ner till stranden för några timmar i solen, en kall bärtz å lite salta bad. Käkade en pasta carbonara på cindicato da chop till lunch. lunchen intas för övrigt vid fyratiden på eftermiddagen. Sen hem å sova lite siesta för att vakna vid sex å dra bort till CRF för ännu ett BJJ pass.
Kvällens pass var jäkligt kul, körde bla ett byte mot filipon, jäkligt kul, jag var mer aktiv och offensiv vilket gav mej det bytet, fick inget avklapp men hade positioner och kontroll hela matchen. Körde även mot ett blåbälte som jag inge sett innan, kul byte fick köra på hårt som fan men jag hade bättre flås! Att jag började med att superman-vända honom gjorde ju att kan kände att han skulle nita gringon, vad vid gringon tänkte..bring it on bitch 🙂 blev ett bra byte hårt men kul.
Zige körde att sjukt bra byte mot Café i slutet körde stående start och Z bjöd på bra motstånd, det var jäkligt kul att se Zige köra så avslappnat och bra mot en så grymt bra ju-jutsukille. Även Café är mycket mer självsäker och kör inte alls så hårt som han gjorde förr om åren. En sak som är väldigt tydlig hör mot hemma är att här är ju jutsu på allvar, killarna kör mycket hårdare oxh bjuder mkt mindre på sig själva i sparringen, även om det givetvis finns undantag med killar som verkligen bjussar på sina moves. Nu är det dax att gå ut i köket för att fixa kvällens oxfilé middag.

I nästa vecka skall vi flyga över rio, blir nog fräckt å se stan från ovan.

Valeu

15/3 Emil Gustafsson

Zige

Jens

0Shares

Lämna ett svar