Dagen blev inte riktig som jag tänkt

men det spelar faktisk ingen roll, fick snacka med Martin ett bra tag på skype för att fixa lite med mickes bokföring men en sann troper som Martin är så fixade han allt!

Kommer ner till Copacabana vid två tiden så jag spenderar det mesta av tiden i solen fram till fyra när vi går hem. Väldigt skön stund där jag fortsatte att läsa boken jägare som handlar om en dansk jägarsoldat och hans liv i Afghanistan och Irak, jäkligt bra e den.

Kvällens Ju-jutsuträning var jäkligt bra vi var totalt 11 pers varav fem var svartbälten nästan fler än det finns i hela BJJ Sverige och garanterat med en enormt mycket högre kvalité. Körde lite tekniker i början och sen sedvanligt långa sparringbyten, kör de mot ett tråkigt musklande lilabälte, jag körde så avslappnat och rörligt jag kunde men han tog i så han var hel slut efter 3 min… Smart kille!
Körde sen mot samma svartbälte som jag uttrycket mitt missnöje mot förra veckan, vet inte om det berodde på det men det blev ett skitkul byte idag med massa teknikutbyte och skönt rull.

Blev burgre hemma i kväll och efter käket en tur på nattmarknaden. Nu e de sovdax

Valeu

13/3 Emil Gustafsson

Zige

Jens

0Shares

Lämna ett svar