Varmt varmt varmt

så kan man sammanfatta denna dag, det var nog varmast hittills minst 40 grader, kom ner lite tidigare än vanligt till Copacabana i dag. Ganska tunt med folk så vi fick en bra spot. Jag började med att sola en stund men efter ca 30 min kröp jag in under det ena parasollet och läste min bok istället. Tyvärr så e vattnet typ 22-23 grader å de e för kallt även för en späckhuggare som mej. Z&J badade iaf men jag höll mig på land. De var bara nere på stranden till straxt innan ett, för sen skulle de iväg på hanggliding vilket jag bestämt tackat nej till, inte mig grej.
Så jag satt kvar i skuggan under parasollet som tjuren Ferdinand fast utan eken och blommorna då.
Vid kvart över två fick jag vika ner mig å gå upp till lägenheten, det vara enormt hett. Väl hemma tog jag en dusch och hämtade min guarana i kylen och slog mig ner vid paddan för lite skypande med Martin, kul att man på ett enkelt sätt kan ha kotakt med de där hemma som betyder så mycket för mig.

När vi skulle gå å käka hände det som jag väntat på sen vi kom hit, dörren slår igen bakom oss och ingen har tagit någon nyckel… Första gången jag går ut utan nyckeln i fickan..Ja ja skit samma maten lockade så vi intog vår lunch innan vi besökte hyresvärden Norma. En trevlig gammal dam som bor i samma hus på 8.e våningen. Så efter lite småprat med henne fick vi en nyckel och saken var löst.
Alla e sega som fasen idag så det blev inget ju-jutsu träning i kväll. Det var kanske lika bra det då det hänger ett oväder i luften och det har blixtrat några gånger under kvällen.

20120312-204720.jpg
Zige & Jens kör beachbrottning

20120312-205100.jpg
Ziges nya grej, fastna i giljotin

20120312-205230.jpg
Vacker utsikt från vardagsrummet

Valeu

12/3 Emil Gustafsson

Jens
zige

0Shares

Lämna ett svar