Har ju i flera år blogga sporadiskt på två olika bloggar, har nu skaffat en egen sida och denna blogg så den kommer jag att fylla med innehåll när jag känner för det. Jag hoppas att det skall bli en liten blogg varje dag och att ni som läser ger mig respons genom kommentarer.

Dagen som gått har varit kontorsjobb mest, har varit sjukt trött och vid 16 så sa jag till Martin att nu lägger vi ner för idag, Han var lite lätt ovillig då det är han som bygger denna sidan åt mig och sånt här mumbo jumbo tycker han tydligen är väldans fachinerande 😉 Själv e jag måttligt road men jag  hoppas att jag lär mig så mkt. att jag kan få till bra bloggar.

Drutten och Od har ju busta runt hela dagen, vi har fullt sjå med att få dem att vara lugna inne och leka ute…

Drutten

Drutten som valp

Kvällen var på NKC http://www.nkc.nu  och instruerade lite BJJ blev inte så mkt då det var lite folk. Zige & Alex ville köra SJJ (Z skall tävla i helgen http://www.goteborgopen.se) Martin Brottades Med Elias och den nya killen som jag inte kan namnet på och som inte pratar något språk jag kan hade kört passet innan så han gymade lite å körde säck.

Ja de va väl dagen i korthet. nu blir det Soffan å lite mys m Drutten

Just det, Tunnelbanan på Kanal 5 började i kväll han se halva, verkar lovande här kan du se programmet

 

 

0Shares

Lämna ett svar