Ja så skulle dagen kunnat börja om jag skulle berättat om den som bott i dagens städobjekt. Jag och Martin kom till en lägenhet som skulle städas och det var en avhysning så vi var ju hyfsat skeptiska när vi bar in grejerna i hissen. men när vi kom in så såg det fint ut. nytapetserat och slipade golv. Då gör man som vanligt missen och säger ”det här ser ju inte så farligt ut”…

Tillbaka till rubriken; Det var en gång ett fyllo…

Men det är ju bara tt börja städa enligt protokollet, spraya ugn och fläkt med dundermedel sen samma procedur på toan, ja fast där e det ju toa och dusch man sprayer ner. när medlet fått verka sin tid så är det ganska lätt att få bort smutsen. Men på ett sånt här objekt så är det smuts överallt och man får gnugga och gno varenda millimeter av alla ytor. Det roliga med såna här städningar är att det blir en enorm skillnad när man lämnar lägenheten.

När vi väl var klara så gick vi en promenad med vilddjuren, Kaffet är extra gott när man kommer in efter en hundpromenad.
Nån timma på kontoret sen var denna arbetsdag slut.

Film i kväll!

Zige har äntligen bokat sin Rio12 biljett, mkt kul tre amigos drar till Ipanema 12 feb och stannar en månad. SEMESTER!!

Kvällen spenderades med Jocke och vi kollade på filmen Colombiana, En bra rulle som får klart godkännt betyg. Snyggt filmad var den med är ju en ren bonus i en pang pang rulle.

Sexigt med snygga brudar och vapen

1Shares

Lämna ett svar