Shopping lördag

Idag likt många lördagar var det en tur till Kalmar och shopping med kära lillebror och hans två odågor till söner, nej då dom e två små solstrålar både Sebbe och Hampe. För att jag någon gång skall härma min bror och inte alltid tvärtom så köpte jag en AppleTV idag, skall ha denna lilla skönhet i sovrummet tänkte jag. Vi bröt traditionen idag och körde fika på hamnfiket, helt fullsmockat med folk var det där men vi fick ett bord och njöt av en underbar macka och en eller rättare sagt två koppar kokkaffe. Vi lyckades faktiskt med att besöka massa affärer och köpa en hel del mycket nödvändiga saker.

appletv

Efter denna trevliga förmiddag återvände jag hem för att gå en långrunda med Drutten i Svartbäcksmåla och testa min nya vinterjacka, den var varm och det är vad jag kräver av en vinterjacka.
sen har jag mest skrotat hemma, tvättat lite och plockat in ren tvätt i min walk in closset, upptäckte då att jag har 28 st slipsar… kan man ha så många eller är det farligt?? bör kanske tilläggas att jag har 8 kostymer en smoking och en sju in i helvetes massa skjortor..så det är inte bara slipsar i garderoben.

I kväll blir det pizza, film och öl med Jens I, så nu e de två svåra beslut, vilken pizza och vilken film?? Ne he dax att ladda puffran och ta på sig skottsäkra västen ska upp till ghettot och hämta jens

Over n Out…i kväll blir det stout

0Shares

Lämna ett svar