Idag fyller Sebbe år

Jag brukar inte vara hemma då utan befinna mig på varmare breddgrader, närmare bestämt Rio de Janeiro och Ipanema. Men i år var jag hemma och åkte dit efter kvällens BJJ pass på NKC. Som jag inte var med och körde då mitt högra knä fortfarande strular och gör förbannat ont :(, men jag instruerade ett ganska bra pass känders det som, massa gamla grunder men det är alltid bra att nöta. Sparringen slet folket skitbra och la nivåerna perfekt efter vem de mötte. Det är fantastiskt kul att instruera denna grupp då den är mkt blandad både i ålder storlek och erfarenhet.

Sparring på NKC

BJJ sparring på NKC

På kalaset så kom jag ju sist, men det var bara att sätta sig till bord och käka tårta och ta en kopp java. en bra avrundning på kvällen, efter fikat så skulle ju Sebbe både trolla och visa allt lego han fått (fick ju även dessa överprisade plastbitar av farbror) Jag åkte på att bygga ihop en ”transformers” gubbe, det tog nästan två timmar men det är kul som fanken å de små grå får fan jobba.

Lego bygge

Lego bygge

Jobbat lite idag med men de gör man ju varje dag (nästan iaf.) så de lä’mnar jag därhän.
I mon skall jag hålla tumana för Zige som skall tävla, han har vägt in i kväll och det gick bra! FORTZA ZIGE!!

Over n Out!

 

 

0Shares

Lämna ett svar