emil_på_arprador

Arprador i Rio de Janeiro 

Är en 49 åring som stannat runt 25 bast och vägrar bli vuxen. Bor i mitt hus i Hanemåla i Nybro 
Driver ett eget företag Städ & Fönsterservice med 7 anställda, vi jobbar med allt inom städ, fönster och klottersanering.
Har massa härliga vänner som jag umgås med gärna över en god bit mat och med ett gott rött vin i glaset, jag har en stor passion för matlagning.  Whisky är en annan sak som jag tycker om och försöker lära mig mera av, går frekvent på provningar hos Whiskeytoken Fredrik vilket är lika kul och lärorikt varje gång.

För att hålla magen och hälsan i någorlunda skick så tränar jag kampsport på Nybros bästa klubb NKC , där är jag tränar BJJ (braziliansk Jiu-jitsu) och har efter över 20 års träning under Marcelo Yogui fått svart bälte av tredje graden. besöker en golfbana sporadiskt och slår snett och puttar (för) hårt.. När jag skall avnjuta sport så är det Kalmar FF som gäller älskar det laget och är ett troget fan sedan många år tillbaka. Ser alla hemmamatcher på fantastiska Guld Fågeln Arena, men försöker även se några bortamatcher live varje år.

Resor är en annan sak som jag verkligen tycker om. Reser gärna både långt och kort, tex en helg i Stockholm eller en månad i Asien. 

Konservativ mörkblå vad det gäller politik och då religon bara fördumar människor är jag ateist.

Goa Citat

” det är väldigt kort tid man lever om man tänker på hur länge man ska vara död”

Har vi accepterat att det finns så mycket som en enda ”sanning” som inte får granskas,
eller endast granskas så att resultatet entydligt förblir detsamma, har vi principiellt,
i stadsdoktrinens namn, gjort oss av med all yttrandefrihet – Lars Holger Holm

 

0Shares

Lämna ett svar