emil_på_arprador

emil_på_arprador

Är en 40 åring som stannat runt 25 bast och vägrar bli vuxen. Bor i mitt hus i Hanemåla i Nybro tillsammans med min Hund Drutten och en massa fiskar (silverfiskarna tror jag att jag däremot har utrotat)
Driver ett eget företag Städ & Fönsterservice med 8 anställda, vi jobbar med allt inom städ, fönster och trädgård. företaget är väl ettablerat och idag ett av de största privatägda på marknaden i sydöstra Sverige.
Har massa härliga vänner som jag umgås med gärna över en god bit mat och med ett gott rött vin i glaset, jag har en stor passion för matlagning. vilket inte minst syns på midjemåttet. Whisky är en annan sak som jag tycker om och försöker lära mig mera av, går frekvent på provningar hos Whiskeytoken Fredrik vilket är lika kul och lärorikt varje gång.

För att hålla magen och hälsan i någorlunda skick så tränar jag kampsport på Nybros Bästa klubb NKC , där är jag ledare för BJJ (braziliansk Jiu-jitsu) och har efte flera års träning under Marcelo Yogui fått ett lila bälte. När värdet i detta kalla land tillåter så cyklar jag gärna några mil i veckan på min racercykel, även detta är en fantastiskt rolig motionsform. När jag skall avnjuta sport så är det Kalmar FF som gäller älskar det laget och är ett troget fan sedan många år tillbaka. Ser alla hemmamatcher på fantastiska Guld Fågeln Arena, men försöker även se några bortamatcher live varje år.

Resor är en annan sak som jag verkligen tycker om. Reser gärna både lång och kort, tex en helg i Stockholm eller en månad i Brasilien. har sedan början av 2000-talet varit i Rio de janeiro en månad i början av året. Det är mitt paradis på jorden. åker dit för att träna BJJ och sola & bada en månad som gör att jag laddar mina batterier så de räcker ett helt år.

Goa Citat

” det är väldigt kort tid man lever om man tänker på hur länge man ska vara död”

Har vi accepterat att det finns så mycket som en enda ”sanning” som inte får granskas,
eller endast granskas så att resultatet entydligt förblir detsamma, har vi principiellt,
i stadsdoktrinens namn, gjort oss av med all yttrandefrihet – Lars Holger Holm

0Shares

Lämna ett svar