Slö å slapp dag

Inte gjort för många knop, var på santa clara 33 och hunterbutiken och köpte lite saker som jag fått beställning på från folk hemma i Nybro. Hunter tanten var på sitt vanliga snack humör och visar å förklarar gärna hur bra hennes saker är. Zige gjorde ett snyggt försök att pruta och log samt blinkade med båda ögonen, han fick ner plagget exakt ingenting 🙂
De har jäkligt juste material i sin nya dräkter, blir till att ta ett snack med Robban på SBI när ja kommer hem för att tipsa lite.
På hemvägen gled vi in på ett frosen yoghurt ställe, mums det är så gott

Har inte besökt stranden idag när vi kom tillbaka från shoppingen så la ja mig för att vila en stund och vaknade vid 16:45, kan väl ärligt säga att det lockade inte så mycket med strand idag, igår efter jag duschat så kallade Jens mig för Danmark så då förstår ni att solen tog bra igår, fast det har lagt sig idag så i mon e de bara på att igen.
Väckte Jens med en rejäl busvissling han såg mycket förvånad ut, sen gav vi oss iväg för att käka lunch på ett nytt ställe som vi hittat och som är lika bra som frontera men kostar mycket mindre. Mätta å belåtna så traskade vi hemåt, nästan hemma hör jag en buss som tvärnitar och jag kollar ut över gatan, mitt framför oss blir en människa överkörd av bussen, jag såg hur den slungades in under bussen som en trasa, fy fan så otäckt, vi gick inte fram för att titta då vi ändå inte kunde bistå med någonting, men det gick kalla kårar längs ryggen en bra stund efteråt. Trafiken är jäkligt galen här, de kryssas och körs som tokar. Går man över gatan och det kommer en bil så har de inte minsta ide på att bromsa, så jag kan lugna alla med att vi är på vår vakt när vi korsar en gata.

Ikväll på Ju jutsu träningen så var det Humberto som höll passet körde en kul snurr från guard, sen sparring körde ett byte mot Humberto jag superman-vände han det räcker med att skriv det. Sen körde jag mot ett annat svartbälte som körde massa fulknep gick på bicepsslice, handledslås och sist när han inte fick in en strypning så tryckte han knytnäven rakt på min näsa, men får jag köra med han igen så ska jag visa att jag e en hejare på handledslås, å eftersom ett svartbälte inte skulle klappa så ..ja hand handled..hans problem!

Ikväll blir de oxfile å klyftisar å kanske en eller två små kalla 🙂 de e ju semester

Valeu

9/3 Emil Gustafsson

Zige
Jens

0Shares

Lämna ett svar