hippiemarknaden i Ipanema

Var det som stod på dagens agenda, jag skulle bland annat köpa en tavla till älskade lillebror som hade valt ut en på en bild jag skickat , gick först runt å kollde på det vanliga krafset, fast jag får ge dem att de kan framställa fina saker av egentligen ingenting. Vad som hemma kallas luffarkonst. Efter de obligatoriska varven gick jag in på konstmarknaden och letade rätt på den konstnären som jag skulle köpa tavla av. Som tur var så var hans kompanjon där idag med och han pratar engelska vilket gör det hela lite lättare. Jag snackade med dem en stund och frågade även om han kunde skicka tavlor till mig i Sverige, det kunde han absolut göra så vi besömde att jag skulle maila honom när jag kom hem och så skulle vi fixa med detaljerna.

Efter markanden så var det dax för… Ja ni gissade rätt Copacabana beach, gamblade med solskyddet idag och körde utan. Fast för att vara på säkra sidan spenderade jag mina 4 timmar under parasollet. Jag tror det funkade känns inte brännt..puuhhhh
Väldigt mycket folk på stranden idag, men det är naturligt det är ju söndag så de flesta är lediga och då samlas man på Copacabana för att bara ta det lugnt i solen dricka en caipirinha och umgås. Ett betende som jag inte har så svårt att härma.
Gick hem när solen försvann bakom husen, tog en dusch och gav mej sen iväg för lite käk på den nya grillen vi hittat. Satt å käkade en stund och kollade på en fotbollsmatch på tv.

Väl hemma så blev det lite näthäng å chattande med folk hemma innan J&Z kom insmygandes och berättade som sitt äventyd på ju-jutsutävlingen och resan dit. Nu har vi varit ute och käkat och avrundat kvällen på en strandbar med en caipirinha..fan de e gott.

Skrev ner en text idag som legat å rullat i skallen ett par dagar. Kan läsas här om det intresserar

Valeu

11/3 Emil Gustafsson

Jens
Zige

0Shares

Lämna ett svar