Emil Gustafsson #Rio12 Lång dag på Copacabana

March 1, 2012

Resor

Fem timmar på Copacabana

Jens och jag har spenderat största delen av dagen i varsin solstol på Copacabana beach, bra vatten idag nästan lika varmt som igår och mkt renare, jag solar försiktigt och det börjar komma en nyans av mindre grisskär men det ör tre veckor kvar och jag tänker inte bränna mej, ska köra slut på min spf 50 innan jag trappar ner på svagare grejer.
Zige har varit borta på mystic hair oxh bokat tid för en helkroppsvaxning och får i detta nu den utförd kl 20.36 så jens och jag sitter en smula hungriga och väntar. Vi gick med Zige bort till Ipanema där Jens och jag köpte nya havaianas, blir nog ett par till innan hemresa en ny modell med breda skinremmar.

20120229-204504.jpg
Posto 5
Vi har varit nere vid en av strandbarerna och tagit en drink Caipirinha för min del och en vodka/tonic/lime för jens.

20120229-204602.jpg
Stranbar
sen tog vi en sväng på nattmarknaden och kikade lite, finns mycket skräp men en del fina saker åxå

Förkylningen känns nästan borta så i mon blir det träning 🙂 ska bli sjukt kul å rulla lite BJJ med grabbarna på flamenco har inte kört ju-jitsu på 2 veckor nu. Hoppas jag får med mej lite nya trix å köra hemma på NKC i Nybro, vår ju-justu är ju lite annorlunda än den ju jutsu de kör här.

Valeu

29/2 Emil Gustafsson

Jens
Zige

, , , , , , , , ,

About Lillshihan

42-årig smålänning som gillar livet och delar med sig av det i denna blogg

View all posts by Lillshihan

Mina cribs på nätet

Skynda dig, tryck nu!

No comments yet.

Leave a Reply