Matkoma är exakt vad jag befinner mig i just nu

Jag lovade Jens & Zige att jag skulle bjuda på Carretão i kväll och så blev det så nu sitter jag här med magen proppfull med det godaste kött man kan äta, det blev ju även några bohemia pils till det. Hur mätt man än är så måste man ju ha en liten dessert så det fick bli jordgubbar m grädde å en espresso. Efter denna 2 tim sittning skulle vi gå på shenanigans och ta en stout å fira lite st patricks day, men kön hade inte minskat nämnvärt så jag hoppade över detta och traskade hem, Z& J ställde sig i kön och skulle go Irish. Annars så har vi fördrivit dagen med ett sista besök hos Hunter-tanten och lite fler inköp. Hoppade lunchen idag av ovan nämnda anledning så vi gled ner till Copacabana och satt en stund å gottade oss å sippade på caipirinha.

Nu är det dax att sova, i mon blir det upp tidigt för att ge oss iväg till inrikes flygplatsen och en flygtur över rio. Ska bli ascoolt att se cidade maravilhosa från ovan.

Valeu

17/3 Emil Gustafsson

Jens

Zige

0Shares

Lämna ett svar