Jag mår bra och jag är värd det!

Lite kaxig rubrik men jag skall förklara, Ni som känner mej vet ju vad jag har gått igenom de senaste åren och vilken människa jag har blivit utav detta. Tänkte ta lite datum som jag alltid kommer att ha med mej i minnet.
6/9 2010 Polisen knackar på dörren och jag åker med dem till stationen i Kalmar för förhör som sedan leder till häktning. Sitter häktad till den 20 december 2010 då jag en snöig och kall kväll släpps från häktet i Jönköping där jag suttit under hovrättsförhandlingarna. När dessa var avslutade så släpptes jag i väntan på dom. Alla ni som vet något om hur rättsväsendet funkar vet att om man släpps i väntan på dom så blir det inget straff eller iaf. Ett milt sådant.
När jag till slut får tag på min bror Andreas och han kör upp till Jönköping för att hämta mej så är det många timmar av väntan. När de sedan kommer till A& och jag får krama om Ante & Martin ja då började mitt liv ha mening igen.

Jag har än så länge valt att inte gå ut med några närmare detaljer på nätet, det kommer den dagen jag känner att jag har lust och då kommer jag att skriva allt om det jag anklagats för och lägga fram min sida av historien, lägga fram fakta och visa på hur folk ljugit samt namnge alla som varit inblandade. Men det blir en annan gång (snacka om cliffhanger J )

Nu till rubriken, Jag mår bra och jag är värd det..det är exakt så det är! Varför ? jo för att det är jag som skapar mitt eget välbefinnande. Jag har lärt mig oerhört mycket av denna resa saker som kan varit självklara för många men som jag inte fattat. Saker som jag fått mig till livs genom min terapi eller genom kloka vänner. Jag har en jädra massa just kloka människor runt om kring mej, det är bara det att jag innan inte lyssnat på dem.
Hur gör jag då. Ja det är enkelt jag lyssnar på min egen kropp och tar åt mej av vad den signalerar. T.ex. vad det gäller kosten och träningen så äter jag enormt mycket sundare nu och tränar mer och framför allt smartare. Planering är en nyckel struktur på saker och planering ger MER tid över till det där som man vill göra vad det är bestämmer ju Du själv.
Umgås med dina vänner njut av livet varje ögonblick har något speciellt.

DU är fantastisk och kan uträtta ALLT det du vill!!!

Vill ni som läser ha kortata inlägg oftare eller långa och mer sällan?? och vad skall jag skriva om?

 

0Shares

Lämna ett svar