Igår kväll var jag på bio (igen) Mission: Impossible – Ghost Protocol med Jocke K, Jocke B och Jens H.  har blivit många filmer på sista tiden, kul men dyrt nöje. Men något måste man ju fylla det enorma tomrummet som fotbollens vintersäsong ger.Tänker då framför allt på Kalmar FF och allsvenskan, Saknar att gå på en Kalmarmatch när solen skiner och det är fullt på Guldfågen, ta en öl i sponsorloungen innan och snacka skit med massa folk. När jag då sitter på filmen så slår det mig att en av skurkarna är sjukt lik Martin ”Mycket Gutt” Nilsson som mycket förtjänstfullt agerar speaker på Kalmars matcher. jag har snickrat ihop ett litet collage för att ni skall se denna likhet.

Martin Samuli Lika som bär

Martin Samuli Lika som bär

Filmen var faktisk mycket bra, trotts att jag har mkt svårt för Tom Cruise, men det var en bra blandning av pang pang och faktisk mkt humor, Jens hade en bra sammanfattning ” Retar mig dock på att ett kärnvapenkrig hindrades i sista sekunden av en Airbag i en BMW 1:serie”
Bästa som hände på söndagen var annars den långa promenaden med Drutten vi gick en runda som vi brukar gå ibland genom skogen men med snön så hittar jag inte rätt stigar så vi virrade runt en bra stund innan vi hittade rätt, men vad gör det, solen sken och det var behagligt på alla sätt å det sägs ju att frisk luft mår man bra av.

I kväll var jag en sväng på NKC och fixade med skärmen och DVDn blev bra! ficade även så att det går att spela musik via mobilen när man är ensam och gymar..vi närmar oss så sakta Nacka Dojo i teknik.

Over n Out

 

0Shares

Lämna ett svar