Livet rullar lixom bara på här i Buzios, man gör inte så mycket på dagarna utan tar dagen som den kommer, det är enormt skönt att inte känna att man måste göra något alls utan bara koppla av alla måsten och ta det LUGNT. Något som de allra flesta av oss inte kan göra i vardagslivet.

beachen

beachen

Igår drog vi ner en sväng till stranden och låg där några timmar, jag dläsa min tredje bok (den sista jag har med) Status 12 skriven av Martin Melin, jäkligt spännande bok från första början och det resulterade i att jag senare under kvällen och även idag inte känner så mycket för att sitta ner då jag brände mej både över och under kanten på badbyxorna. Svider som fasen men jag har en grym after sun så det känns lite bättre idag. Men det blir en dag out of the sun.

jag bloggar på Jens dator

jag bloggar på Jens dator

Igår blev det tidig middag, ungefär normal middagstid hemma, sen bega vi vi oss ner till centrum för lite shopping och en drink. Hitta de en cool T-shirt eller tischa som Christian envisas med att seja och som Zige alltid anmärker på. Kikade på en grym rash guard åxå som jag ska köpa innan vi åker hem och en så där tre veckor 🙂
Söndag idag, på tisdag drar Micke Olga & Christian ner till Rio för att göra sina sista dagar av semestern där, Jens hakar på dom några dagar för att se Jesus och annat. Zige & jag stannar här och chillar vidare.
Out

0Shares

Lämna ett svar